Hereford Rd

Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image
Case Study Image

Due to a planning clause, the two families that were living in these adjacent properties needed to extend at the same time so that their buildings would remain in keeping with each other and retain their attractive and distinctive style.

As well as refurbishing the existing second-floor bedrooms and bathrooms, each home needed an additional two bedrooms and a bathroom to be built and fitted out, which entailed adding an entirely new floor.

The work was completed to the highest standards and the exterior appearance remained very much in keeping with the original style and similar properties locally. Our two families were very happy with their new improved homes - and the local planners were happy too.